Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor, conform informatiilor detaliate prezentate in pagina

  

Casa de expeditii

Cu o vasta experiena in domeniu si intr-un mediu de afaceri in permanenta schimbare, am urmarit intotdeauna sa raspundem cu promptitudine clientilor, astfel incat acestia sa beneficieze de servicii acordate cu flexibilitate si profesionalism.

Scopul nostru este de a consolida relatiile durabile de parteneriat si de a crea un mediu de afaceri bazat pe competenta si incredere.
Cautam noi oportunitati pentru a extinde serviciile noastre de transport rutier de marfuri si suntem deschisi catre orice potentiala cooperare, respectand si promovand integritatea si etica in afaceri.

Practicam tarife mici, deoarece scopul nostru nu este profitul cu orice pret, ci sporirea increderii clientilor existenţi, cresterea numarului si fidelizarea noilor parteneri.
Ne axam foarte mult pe dezvoltarea relaţiilor cu partenerii nostri, fiind convinsi ca relatiile de lunga durata pot duce la rezultate de exceptie pentru clientii nostri si pentru noi.

Pentru ca marfa dumneavoastra sa ajunga la timp si in deplina siguranta la destinasie, aveti nevoie de un partener de incredere, cu experienta indelungata in domeniul transporturilor, care sa acorde servicii de calitate ireprosabila. Sfera de activitate a companiei noastre, include transportul internaţional de marfuri de orice tip si orice cantitate.

Dorim sa lucram intr-un mediu de afaceri bazat pe incredere si onestitate si contribuim in acest sens la crearea lui. Apreciem diversitatea ideilor, avem încredere unii in ceilalti si valorificam cunostintele si experientele acumulate.