Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor, conform informatiilor detaliate prezentate in pagina

  

Transport maritim si fluvial

Transport Maritim

RIF Logistic Solutions va ofera servicii de transport maritime containerizat de marfa catre orice destinatie din lume, in conditii de operativitate se deplina siguranta.

Parteneriatul cu cele mai cunoscute linii de transport maritim containerizat, monitorizarea permanenta si stricta a intregului flux de transport – de la incarcarea marfii in container si pana la livrarea la destinatie, prin furnizarea informatiilor actualizate referitoare la pozitia marfurilor dumneavoastra, sunt actiuni prin care dovedim ca ne preocupam permanent de imbunatatirea calitatii serviciilor oferite clientilor nostri.

Transport Fluvial

Dunarea este considerata a fi coloana vertebrala a transportului pe apa din Europa. Ea este o importanta infrastructura naturala pentru toate tarile riverane inclusiv pentru România care detine circa doua treimi din cursul navigabil al Dunarii.

Transportul fluvial reprezinta una dintre cele mai avantajoase, ieftine si eficiente forme de transport pentru un volum mare de marfuri.

RIF Logistic Solutions va ofera servicii de transport fluvial intre toate porturile dunarene pana la Regensburg, inclusiv din Portul Constanta.