Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor, conform informatiilor detaliate prezentate in pagina

  

Transport rutier

Transport Complet – Full TRUCK LOAD

Transportul complet ( sau exclusiv ) este orice transport de mărfuri pentru care este necesara folosirea exclusiva a mijlocului de transport chiar daca se utilizează sau nu întreaga capacitate de încărcare. În terminologia de transport, acest tip de transport se prescurtează FTL – FULL TRUCK LOAD
Avantajul unui transport cu camion complet faţă de transportul în regim de grupaj constă în timpul mai scăzut de livrare. Camionul va efectua o cursa dedicată pentru client şi va livra marfa în deplina siguranţă de la punctul de incarnare pana la punctul de descărcare indicate de beneficiar.
Putem oferi tarife competitive de transport marfă cu camioane complete atât pentru export cât şi pentru import.
Nu ezitati sa ne contactaţi pentru serviciile de transport complet rutier.

Transport în Grupaj

Transporturile in regim grupaj se efectuează prin colectarea mărfurilor din ţară, cu camioanele noastre care adună grupajele către Europa şi ţările CSI, şi expedierea acestora în cel mai scurt timp posibil către clientul dumneavoastră din locaţia stabilită. Grupajele de mărfuri se efectuează din România către ţările din Europa şi CSI.
Organizarea întregii activităţi de transport se efectuează de către personalul nostru calificat comunicând direct cu clientul şi expeditorul mărfii pentru ca marfa transportata de noi în regim de grupaj să ajungă în cele mai bune şi optime condiţii la destinaţie.
În funcţie de cererea clientului şi cantitatea de marfă expediată şi transportată cu noi în regim grupaj sau camion complet, se pot face oferte promoţionale de transport , servicii personalizate şi găsirea soluţiilor optime de desfăşurare a transporturilor.
Nu ezitati sa ne contactaţi pentru serviciile de transport in grupaj.